Bel direct +31 6 4879 1244
Sinterklaascadeau inpakken

Wij Nederlanders houden er van om die stapel cadeaus bij de schoorsteen zo groot mogelijk te maken. Al die cadeaus moeten toch worden ingepakt, dus waarom zou je er dan niet een leuk knutsel dagje van maken?

Verschillende papiersoorten gebruiken

Kies eerst je papiersoorten en zorg dat ze mooi bij elkaar staan. Kies niet alleen maar drukke Sinterklaas prints, maar zorg voor afwisseling met een effen kleur. Gebruik maximaal 3 verschillende papiersoorten. Na het uitzoeken van het papier match je de juiste linten. Ga op zoek naar kleuren die ook in je papier voorkomen. Leg daarbij ook pieten toppings klaar. Je kunt denken aan veren, gevouwen pieten mutsjes, pepernoten in een klein jute zakje en wat je verder maar kunt bedenken. Zorg ook dat je de kleuren van het papier in je toppings terug laat komen.

Sinterklaas cadeaus origineel inpakken

Na deze materiaal samenstelling ga je inpakken. Maak gebruik van verschillende papiersoorten op één pakje. Je kunt bijvoorbeeld het effen papier als basis gebruiken, en daarna een strook van de drukke print eromheen vouwen. Wissel af in ideeën, maar wees ook niet bang om vaker hetzelfde te herhalen. Op die manier creëer je eenheid in je stapel Sinterklaas cadeaus.

About the author

Reageer