Bel direct +31 6 4879 1244

Inpakservice

in het winkelcentrum

De Inpakservice op locatie

Tegenwoordig is het aanbieden van een inpakservice in een winkel of winkelcentrum zeer populair. Geen wonder, want welke bezoeker doe je nu geen plezier met een mooie verpakking om hun zojuist aangeschafte artikel?

Je kunt onze inpakstand inhuren en je bezoeker de mogelijkheid geven tot het gratis laten inpakken van hun cadeau. Door gebruik te maken van De Inpakservice vergroot je de sfeer en uitstraling en zorg je voor een betere binding met de bezoeker.

Onze ervaring heeft geleerd dat het winkelend publiek dankbaar is voor het door jou verschafte gemak van een inpakservice punt. Ze komen vaak de volgende dag opnieuw terug om meer artikelen te kopen en die bij De Inpakservice te laten inpakken. Dat noemen wij een mooie win-win!

Informeer direct naar de mogelijkheden en tarieven

 

Cadeaus inpakken met Kerst, Sinterklaas en Moederdag

Vooral met de feestdagen zoals Kerst, Sinterklaas en Moederdag is het inpakservicepunt een succes. Rond deze dagen worden er vaak vele cadeaus gekocht die wachten op een mooie verpakking. Indien gewenst kunnen wij gebruik maken van inpak materialen passend bij het gewenste thema of de gekozen feestdag.

Als het Sinterklaas is, bent u verzekerd van Sinterklaas inpakpapier en Pieten toppings.
Met Kerst zal De Inpakservice eerder kiezen voor een wat chiquere papiersoort met gouden, rode en groene linten. Voor iedere feestdag hebben wij passend materiaal in huis!

Inpakken in uw huisstijl

Onze inpakstand passen we desgewenst aan aan je huisstijl. Vooral met kleuren en accenten kunnen wij zorgen voor de beste combinatie tussen De Inpakservice en jouw omgeving. Onze stand is verder zo aangekleed dat de bezoeker gelijk weet welke service wij aanbieden.

Behalve de inpakstand kunnen wij ook het inpakmateriaal zoals papier en linten aanpassen aan jouw huisstijl. Het bedrukken met eigen logo en gebruikmaken van jullie kleuren doen we graag. 

Promotie van het inpakevent

Wij raden je aan om ruim van te voren aan te kondigen wanneer en op welke tijden De Inpakservice actief is. Het aankondigen van De Inpakservice op je website en het plaatsen van bijvoorbeeld posters zal meer bezoekers trekken. Uiteraard kunnen wij je op dit gebied adviseren en ondersteunen.

Tarieven voor de inpakservice

Afhankelijk van de bezoekersaantallen van je winkel of winkelcentrum geven wij een passend advies over het aantal inpakkers en hoe vaak en hoe lang zij aanwezig zijn. Op basis daarvan maken wij de offerte voor je op.

Vraag snel een offerte aan

Inpakservice in uw winkelcentrum?

Direct meer informatie aanvragen.