Bel direct +31 6 4879 1244

Inpaktraining

voor particulier of bedrijf

Inpaktraining voor personeel

Ben jij dat bedrijf dat graag een mooi cadeau meegeeft? Dan is deze inpaktraining voor jou en je medewerkers!  Je klanten worden extra verrast met een mooie verpakking, omdat er met de juiste technieken en op een eenduidige manier wordt ingepakt. Zo wordt zelfs je huisstijl versterkt.

Wat leer je?

  • Strakke vouwtechnieken
  • Alle details over linten, strikken en toppings
  • Up-tempo inpakken
  • Advies op het gebied van huisstijl inpakmateriaal

Informeer direct naar de mogelijkheden en tarieven

Huisstijl

Als je al een huisstijl hebt dan maken we tijdens de training gebruik van materialen die passen bij je huisstijl en geven advies over het gebruik van de juiste materialen. Nog niet nagedacht over hoe een huisstijl in inpakken de beleving van je bedrijf versterkt? Dan kunnen we daar vooraf aan de training over meedenken en in adviseren.

Tijdens de inpaktraining leren wij jou en je medewerkers niet alleen de beste vouwtechnieken, maar ook om op een goede manier gebruik te maken van kleur- en materiaalcombinaties. Nog geen goede combi gekozen? Wij adviseren graag!

Wat gaan we doen en leren?

Inpakken… hoe doe je dat netjes, origineel en ook nog eens vlot, up-tempo inpakken noemen we dat. Welke inpakmethoden en materialen zijn er en hoe pas je die toe. Hoe pak je verschillende vormen in? Linten, strikken en toppings hebben na deze training geen geheimen meer.

Ook leer je zelf decoraties maken en toepassen. Genoeg inspiratie mogelijkheden. We maken zeker ook tijd voor koffie, thee en lekkers.

Locatie en duur

Wij van De Inpakservice zijn flexibel. We komen de training geven op jouw locatie en verzorgen alle benodigdheden. Heb je geen geschikte locatie of zie je dit ook als een leuk uitstapje voor je medewerkers, dan zijn jullie ook van harte welkom op onze locatie.

De inpaktraining duurt gemiddeld 2 uur.

Komt er veel precisiewerk bij kijken, dan is het prettiger om een aantal dagdelen in te plannen. Zo weet u zeker dat de kwaliteit en efficiëntie van het inpakken van uw medewerkers goed is.

Kosten van deze inpaktraining

De kosten bedragen €245,- per training van 2 uur met 7 deelnemers bij jou op locatie. Heb je meer deelnemers? Ook dat is mogelijk. Neem dan even contact op voor een aangepaste prijs. 

Prijzen zijn exclusief BTW. De workshop is inclusief alle benodigde inpakmaterialen, ook de werkmaterialen worden door ons verzorgd. Tijdens de workshop kun je onze collectie inpakmaterialen direct bestellen.

Informeer direct naar de mogelijkheden en tarieven

Inpaktraining voor jouw personeel?

Direct meer informatie aanvragen.