Bel direct +31 6 4879 1244

Hoe zorg je voor een origineel kerstpakket?

kerstpakket inpakken

Heb je bedacht om dit jaar een kerstpakket te verzorgen? Leuk! Maar waar let je op als je met een kerstpakket aan de slag gaat? Lees hieronder onze tips.

Liever 1 keer nuttig, dan 10 keer een beetje

Kerstpakket inpakken

Als je hebt bedacht om dit jaar een lekker vol kerstpakket te maken, doe dat dan wel in waarde en niet in spullen.

Vaak worden kleine dingen waar je eigenlijk niks mee kan gelijk in de prullenbak gedaan of ergens in een kast gezet en nooit meer naar om gekeken tot het over de datum is.

Als je jouw relatie nou echt wilt verwennen, koop dan één mooi cadeau. Een cadeau dat echt van nut is voor de ontvanger. Het kost je hetzelfde maar je geeft veel meer waarde.

Kies een langdurig gebruiksvoorwerp

Voeg een element toe dat zeker een paar maanden als gebruiksvoorwerp kan dienen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie verpakking die je na het uitpakken kunt gebruiken om spulletjes in op te bergen. Of kies een cadeau dat langer van dienst kan zijn, bijvoorbeeld een klok.

Als je zorgt voor een lang houdbaar element, dan zal de ontvanger bij iedere keer dat hij daarvan gebruikmaakt, terugdenken aan jouw merk. Hiervoor is het niet per se nodig dat jouw merk ook op dat voorwerp staat. Het is de mooie herinnering die je creëert, die er voor zorgt dat de ontvanger zal onthouden waar het vandaan komt. Dus, hoe beter je scoort op de langdurigheid van je kerstpakket, hoe meer jouw merk in het hoofd van je relatie zal blijven.

Verrassend element

Sta jij bekend om je prachtige kerstpakketten en pak je dat ieder jaar hetzelfde aan? Verras dan jouw relatie en doe het dit jaar creatiever!

Kerstpakketten is een veel besproken onderwerp. Natuurlijk hoop je dat jouw merk het beste scoort en dus veel besproken wordt. Ga eens kritisch na wat terugkerend is voor jouw kerstpakketten, of wat je veel in andere bedrijven ziet. Probeer bepaalde elementen af te wisselen en iets totaal anders te bedenken. Creëer een spannende beleving bij het uitpakken en zorg dat jouw relatie verrast wordt!

Aandacht voor het inpakken van jouw kerstpakket

Je geeft niet het hele jaar cadeaus. Kerst is hét moment. Zorg dan ook dat je laat zien dat er zorg en aandacht aan is besteed. Met het mooi inpakken van je kerstpakket vergroot je de waarde. Is het je gelukt om één langdurig gebruiksvoorwerp te vinden? Kies dan voor een mooi stevig inpakpapier met een stijlvolle strik. Heb je toch meerdere dingen die je als pakket wilt weggeven? Kies dan voor een langdurige verpakking en kies een mooie doos, mand of kist. Zorg voor een nette indeling van de verschillende artikelen. Heb je meer tips nodig voor het inpakken van jouw kerstpakket? Bel ons en wij geven je vrijblijvend advies.

Inpakken in huisstijl

Juist omdat er zorg en aandacht in jouw kerstcadeau zit, mag je duidelijk laten zien van wie het afkomstig is. Voer jouw huisstijl door, ook in de verpakking van je kerstpakket. Let op de juiste kleuren, vormen en geuren. Wil je hierover sparren of advies? Of wil je het inpakken van jouw kerstpakket uitbesteden? Laat het ons weten!

About the author

Reageer