Bel direct +31 6 4879 1244

Zelf aan de slag met inpakken? Scoor hier het beste inpak materiaal!

Workshop inpakken gevolgd, en nu?

Heb je bij ons de inpak workshop gevolgd? Dan zit je nu vast boordevol nieuwe inspiratie en ideeën. Je hebt waarschijnlijk een aantal nieuwe vouwtechnieken geleerd voor het maken van de mooiste cadeaus. Maar je hebt natuurlijk ook geleerd hoe je echte strikken kunt maken voor op je cadeaus. Last but not least, weet je nu alles over cadeaudecoraties en hoe die er voor zorgen om je cadeau helemaal af te maken.

Waar kan ik dan inpakpapier, lint en cadeaudecoraties kopen?

Natuurlijk zijn er een heleboel plekken waar je terecht kunt voor inpakmaterialen. Een kleine zoektocht op Google brengt je waarschijnlijk al heel ver. Maar wij hebben een specifieke webshop waar we je graag naar willen doorverwijzen. Klik op deze link om naar de webshop te gaan. Bij deze webshop weet je zeker dat het materiaal dat je koopt, dat dat van hoge kwaliteit is. Wij werken zelf nauw samen met Inpakspot. Al het materiaal dat je tijdens onze workshop hebt gebruikt, komt daar ook vandaan.

Waar begin ik mee?

Welke items zijn nou echt een must om je inpak carrière een nieuwe boost te geven? Wij geven je een mooie mix van 4 materialen om mee in te pakken op een creatieve en professionele manier:

  1. Diamantzakken met rondel
  2. Kraft inpakpapier met luipaard motief
  3. Bijpassend Krullint
  4. En deze prachtige cadeaudecoratie om het helemaal af te maken
About the author

Reageer