Bel direct +31 6 4879 1244

Teamuitje

voor particulier of bedrijf

Teamuitje met inpakworkshop

Met name als je op zoek bent naar een creatief en leerzaam teamuitje voor je winkelpersoneel ben je bij De Inpakservice aan het goede adres. Met een inpakworkshop beleeft je personeel niet alleen een gezellige dag, maar verbeteren ze ook hun kwaliteiten op het gebied van inpakken.

Wat krijg je?

  • Strak, netjes en up-tempo inpakken
  • Uniform verpakken
  • Kennismaken met lint en strik technieken
  • Gebruik maken van de juiste kleur en materiaal combinaties
  • Teamgevoel ontwikkelen
  • Creativiteit prikkelen
  • Genieten van koffie, thee en lekkers

Creatief uitje

Een cadeau inpakken is niet zomaar voor iedereen weggelegd, maar het is wel een belangrijk onderdeel van de kwaliteit die jij uitstraalt met je winkel. Een inpakworkshop als teamuitje is dan ook een mooie combinatie.

Het teamgevoel wordt ontwikkeld en de creativiteit geprikkeld terwijl je medewerkers leren om uniform, strak, netjes en up-tempo in te pakken. Ze maken kennis met lint- en strik technieken en leren de juiste kleur- en materiaal combinaties te gebruiken. Dat alles onder het genot van koffie, thee en lekkers!

Informeer direct naar de mogelijkheden en tarieven

 

Locatie

Een teamuitje verdient een leuke en inspirerende locatie. We gaan samen met jou in overleg welke locatie in Nederland je voorkeur heeft en welke geschikt, sfeervol en creatief is. Eventueel aangevuld met andere activiteiten in die omgeving.

Duur en Kosten

De creatieve workshop duurt gemiddeld 2,5 uur. Dit kan naar wens altijd langer of korter.
De kosten zijn afhankelijk van de gekozen locatie, duur van de inpakworkshop en het aantal deelnemers. Standaard werken wij met een starttarief van €120,-.

Dagje uit voor jouw personeel?

Direct meer informatie aanvragen.