Bel direct +31 6 4879 1244

Top 3 voor originele relatiegeschenken

Hoe kies je een origineel relatiegeschenk? Dat blijft een lastige vraag. Daarom hebben wij alvast onze favoriete top 3 voor je op een rijtje gezet.

Blijvend cadeau

Bij het geven van een relatiegeschenk heb je vaak een bepaald doel. Hoe mooi zou het zijn als je een cadeau kan geven waar de ontvanger écht wat aan heeft? In dit geval kiezen we voor een retro bluetooth speaker, een gebruiksvoorwerp dat zelfs een aantal uren per dag gebruikt kan worden. Stel je voor, dat iedere keer dat deze speaker mooie klanken verspreidt, de ontvanger dankbaar terugdenkt aan jouw bedrijf. Wat wil je nog meer?


Bron: https://www.megagadgets.nl/vintage-bluetooth-speaker-radio-deluxe.html

De trends van nu: duurzaam en DIY

Om ons heen merken we hoe belangrijk het begrip “duurzaam” tegenwoordig is. In combinatie met de trend om de oude ambachten weer zelf op te pakken, heb je aan deze moestuinkit het perfecte relatiegeschenk.


Bron: https://www.fonq.nl/product/nature-starterskit-kweekset/357009/

Altijd goed

Vraag je wel eens aan iemand: “Hoe gaat het met je?” Het standaard antwoord? Druk. En in deze drukke tijden, is het ook wel eens tijd voor plezier en ontspanning. Jij, als bedrijf, hebt een streepje voor als je de ontvanger van jouw relatiegeschenk daarmee helpt. Geef hem of haar een apparaat met afstandsbediening. Want iedereen die deze drone in handen krijgt ervaart weer het plezier van vroeger als kind.

Bron: https://www.banggood.com

Om het helemaal af te maken zorg je natuurlijk voor een prachtige verpakking om je cadeau.

About the author

Reageer