Bel direct +31 6 4879 1244

Workshop inpakken 2.0

voor particulier of bedrijf

Cursus inpakken

Al eens nagedacht over een workshop inpakken 2.0 als leuke activiteit tijdens een dagje uit, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, pyamaparty… etc? Ook daarvoor kun je terecht bij De Inpakservice. Samen met je gezelschap leer jij hoe je de mooiste verpakkingen maakt, de juiste cadeaupapiersoort kiest en de perfecte afwerking aan cadeaus geeft. Je krijgt direct inspiratie voor je volgende feestje!

Wat krijg je?

  • Keuze uit verschillende papiersoorten
  • Gebruik van krullinten, strikken en toppings
  • Les in de beste vouwtechnieken
  • Tips op het gebied van moeilijke vormen
  • Gebruik van de beste details en afwerkingen voor cadeaus
  • Koffie, thee en lekkers

De workshop kost €35,- per persoon

Over de workshop inpakken

We hebben keuze uit verschillende papiersoorten, we leren je de beste vouwtechnieken en alles over het gebruik van krullinten, strikken en toppings als afwerking voor je cadeaus. Ook geven we je tips over het inpakken van moeilijke vormen.

De inpakworkshop is geschikt voor iedereen, van beginner tot gevorderde. De technieken die we behandelen zullen worden afgestemd op jouw niveau.

Tijdens de inpak workshop krijg je van ons thee, koffie en lekkers. Heb je zelf een andere invulling of aanvulling? Alles is bespreekbaar.

Workshop boeken

Inpakworkshop op maat

Heb je een speciaal thema voor je dagje uit of is het feest op zich al een thema zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst, Moederdag of vrijgezellenfeest, dan kunnen wij dat compleet maken door de dag in het teken te zetten van dat thema. Aankleding van de ruimte in stijl, maar ook de inpakmaterialen en vouwtechnieken kunnen we ombuigen naar de stijl die jij wenst.

Deelnemen aan de inpakworkshop

Je kunt deelnemen aan één van de workshops op inschrijving bij ons op locatie. 

Meld je aan via info@deinpakservice.nl of vul ons contactformulier in en geef aan voor welke datum je je wilt aanmelden.

Als je een aantal deelnemers bij elkaar hebt, kun je natuurlijk ook zelf een datum en locatie kiezen. In overleg is alles mogelijk.

Is de workshop bedoeld voor jou en je personeel? Kijk dan hier.

Data en tijden

Hieronder kun je zien voor welke data en tijden je je kunt aanmelden.

Zaterdag 23 september 10:00 – 12:00

Zaterdag 7 oktober 10:00 – 12:00

 

Aanmelden kan per mail: info@deinpakservice.nl

Of via: https://inpakspot.nl/workshop-inpakken/

Staat er voor jou geen passende datum tussen? Stuur dan toch even een mail, we houden je op de hoogte zodra er weer nieuwe data bij komen.

Deelnemen aan een workshop?

Meld je snel aan!